Меню
Профил
Език

Категории

Приключението продължава - стартираме програмата с Първо ниво и интересни предложения!

Дата: 2015-01-16

След изпълнения с вълнуващи емоции първи етап от учебната година в Ателие Марабу, стартираме втория с изкушаващи творчески предизвикателства! Подготвяме атрактивни уроци и впечатляващи идеи за бижута.

 

На 8 февруари започва Първо ниво на програмата по Приложна бижутерия с уникални модели и 16 различни техники! Каним ви да се потопите заедно с нас във вълшебството да творим сами своите бижута и аксесоари. Сред включените уроци са базовите техники за изработка на бижута - телчета, низане, мемори тел, различни плетки и начини за връзване на възли, моделиране с тел и работа с интересни инструменти. Нашите ентусиазирани и опитни преподаватели ще ви помогнат да откриете широките възможности на приложната бижутерия, а прекрасните материали на Marabu.bg ще бъдат на ваше разположение.

 

С нетърпение очакваме да видим отново момичетата от първо и второ ниво. Предлагаме ви да усъвършенствате и надградите познанията си, съответно във Второ и Трето ниво.

 

Месец февруари носи нови приятни изненади. Все по-желани стават вечерните ни уроци. Поставяме началото с познатия мини-курс Ах, тези бижута – четири пътя към рая. Каним всички, които проявяват интерес към базовите техники и желаят бижутата им да изглеждат професионално направени. За първи път плетка Пейот присъства в самостоятелен мини-курс в две части. Тя се крие зад чаровното име Фантазия по индиански - бижута с плетка Пейот. За Модни бижута със смесени техники сме подготвили оригинални модели с бижутерийно низане, телчета, микромакраме и плетка под прав ъгъл. Дългоочакваните Бижутерийни клейове и смоли отново са тук, по-бляскави от всякога!

 

Очаквайте скоро и пълната програма с уроците и мини-курсовете на Ателие Марабу!

Най-продавани

Продукти на







   

Куриерски услуги

Изберете най-удобната за вас фирма, с която да пътуват вашите пратки.