Меню
Профил
Език

Категории

ГРАДСКИ ШИК - категория "НИЗАНЕ И ТЕЛ"

Дата: 2013-04-09

"ГРАДСКИ ШИК" е темата за 2013 на ежегодния конкурс за ръчно изработени бижута на Marabu.bg! Всеки ден, като новина в сайта на Marabu.bg, ще ви разкриваме полезна информация за структурата му, за категориите, в които можете да участвате, за журито и наградите и за някои по-специфични правила.

Можете да се включите в конкурса с до 3 бижута, във всяка една от четирите възможни категории, вдъхновени от предизвикателната тема. Спрямо техниката и материалите, които сте използвали, можете да ги добавите към "НИЗАНЕ И ТЕЛ", "ПЛЕТЕНЕ, БРОДЕРИЯ И СУТАЖ", "СМОЛА, ГЛИНА И СТЪКЛО" и "Be creative". 

Днес ви представяме категория "НИЗАНЕ И ТЕЛ", включваща едни от най-разпространените техники в изработката на бижута - БИЖУТЕРИЙНО НИЗАНЕ, БИЖУТЕРИЙНИ ТЕЛЧЕТА, МЕМОРИ ТЕЛ, ПЛЕТЕНЕ С ХАЛКИЧКИ и МОДЕЛИРАНЕ С ТЕЛ.

Поместените в нея модели, задължително трябва да са изработени от поне 70% готови елементи. В дизайна можете да включите мъниста от стъкло, метал и полускъпоценни камъни, мъниста зрънца, метални елементи и аксесоари, тел за низане и/или моделиране, панделки, кожени и текстилни шнурове, кристални перли и кристални мъниста, естествени перли, мъниста от корали седеф, дървени, лурексови, акрилни или мъниста от друг синтетичен материал.