Меню
Профил
Език

Категории

Страхотното бижу "Ева" печели Награда на публиката

Дата: 2013-06-12

Бижу "Ева" на Теодора Минчева спечели Награда на публиката!

Страхотният комплект от колие и обици, с които се включи в категория Низане и тел, обра овациите на публиката. „Градски шик” се оказа истинско предизвикателство за любителите на ръчно изработени бижута! Радваме се, че успяхме да Ви вдъхновим и искрено благодарим за желанието, с което се включихте. Надяваме се, че сте успели да извлечете максимума от участието, а именно да сравните нивото си с останалите във Вашата област и да "рекламирате" успешно творчеството си. 

Поощряването на всички участници в конкурсите ни се превърна в традиция. И тази година всеки един ще получи ваучер за 10% намаление при пазаруване в Marabu.bg с валидност 1 месец (4 седмици). Отстъпката не се комбинира с други талони и не важи за категориите Metal clay, Полимерна глина, Dremel и Продажби на едро. 

Вече губим търпение в очакване на номинациите на специалното ни жури! Очаквайте скоро да обявим и техният звезден избор за най-оригинални бижута във всяка една от четирите галерии.

Утре ще представим официално дванайсетте номинации на публиката, които заедно с тези на журито, ще бъдат изложени в Галерия Punto Art Bazaar от 21 до 30 юни.

Безспорно кулминацията ще бъде на 24 юни, когато ще обявим големите победители на конкурса! Купонът по награждаването ще е на 28 юни.

Продукти на







   

Куриерски услуги

Изберете най-удобната за вас фирма, с която да пътуват вашите пратки.