Меню
Профил
Език

Категории

Ателие Марабу с нова учебна програма!

Дата: 2013-09-04

След изпъстрения със страхотни емоции и срещи с усмихнати хора месец август, Ателие Марабу ви очаква с нови творчески предизвикателства! Поредната учебна година, в единственото по рода си училище за дизайн и изработка на бижута, стартира с атрактивни уроци! 

Дългоочакваното Първо ниво на програмата по Приложна бижутерия започва на 6 октомври с нови уникални модели и шестнайсет любопитни техники. Потопете се в магията на ръчно изработените бижута, открийте широките възможности на разнообразните похвати и полезните инструменти, заедно с нашите опитни преподаватели. 

С нетърпение очакваме слънчевите момичета от първо и второ ниво, на изминалата учебна година, да усъвършенстват уменията си във Второ и Трето ниво.

Полимерната глина дава неограничени идеи за творчество, а различните модули на този мини-курс, необвързани един от друг, включват много умения и техники за работа с интересния материал. В урока Холистични бижута с микромакраме ще изработите оригинални накити с естествени камъни. По време на работилницата Steampunk бижута, от разнообразни часовникови механизми, зъбни колелца и верижки ще можете да направите нестандартни обици, гривни и колиета.

Вижте пълната програма в календара на училището ни. Очакваме ви!