Език:
Валута:
BGN
  • BGN
  • USD
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Филтри

Категории

Етно Магия - категория Плетене, Бродерия и Сутаж


Дата: 2014-04-24

 

Да надникнем зад завесите на Етно Магия! 

За да обмислите с какви модели ще се включите от 7 май, малко по малко ще ви представяме четирите категории на конкурса. Станали традиционни, те носят провокативни имена и дават огромна творческа свобода.

Ще ви помогнем в преценката в коя категория попадат вашите модели, като изброим основните техники  и материали за всяка една от тях. Днес ще се спрем на техниката Плетене, Бродерия и Сутаж, носеща невероятно винтидж усещане.

  • Техники - Плетене с мъниста (Пейот и обемните му варианти, Плетка под прав ъгъл и обемния вариант, Зидария, Стъпаловидна плетка, Ндебеле, Плоска спирална и обемна спирална плетка, Плетени кабушони, Плетене на мъниста в мрежа, Тъкане с мъниста), Бродерия с мъниста, Сутаж, вариации и комбинации от изброените техники и други.
  • Материали - бижутата трябва да бъдат изработени от поне 70% готови елементи - мъниста от стъкло, метал и полускъпоценни камъни, мъниста зрънца, метални елементи и аксесоари, тел за низане и/или моделиране, панделки, кожени и текстилни шнурове, кристални перли и кристални мъниста, естествени перли, мъниста от корал и седеф, дървени, лурексови, акрилни или мъниста от друг синтетичен материал, Metal Clay, Бижутерийна глина (в това число класическа, полимерна и епоксидна) или Епоксидна бижутерийна смола.

В сайта на Етно Магия - http://contest.marabu.bg/, вече можете да видите всички подробности относно категориите, правилата, наградите и последователността на конкурса. Формата за качване на снимки ще отворим на 7 май, дотогава обмислете как ще омагьосате публиката и журито :)

 

 


Продукти на

Куриерски услуги

   
Изберете най-удобната за вас куриерска фирма, с която да пътуват вашите пратки.
Върни До Горе