Език:
Валута:
BGN
  • BGN
  • USD
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Филтри

Категории

Етно Магия - категория Смоли, Глини и Стъкло


Дата: 2014-04-25

Да надникнем зад завесите на Етно Магия! Формата за качване на снимки ще отворим на 7 май. От тази дата до 1 юни включително ще можете да участвате с 3 бижута във всяка една от четирите категории.

Смоли, глини и стъкло е категория, провокираща вдъхновението. Ето от какви материали и с кои техники могат да бъдат изработени бижутата, включени в нея

  • Техники - елементи и мъниста, изработени с различните варианти на Metal clay, смола (епоксидна и бижутерийна), глина (епоксидна, полимерна и класическа), стъкло, продукти от системата Vintaj, патини, емайли и други и впоследствие, добавени в авторски дизайн;
  • Материали - бижутата трябва да бъдат изработени от поне 70% готови елементи - мъниста от стъкло, метал и полускъпоценни камъни, мъниста зрънца, метални елементи и аксесоари, тел за низане и/или моделиране, панделки, кожени и текстилни шнурове, кристални перли и кристални мъниста, естествени перли, мъниста от корал и седеф, дървени, лурексови, акрилни или мъниста от друг синтетичен материал, Metal Clay, Бижутерийна глина (в това число класическа, полимерна и епоксидна) или Епоксидна бижутерийна смола.

В сайта на Етно Магия - http://contest.marabu.bg/, вече можете да видите всички подробности относно категориите, правилата, наградите и последователността на конкурса. 


Продукти на

Куриерски услуги

   
Изберете най-удобната за вас куриерска фирма, с която да пътуват вашите пратки.
Върни До Горе